Anpassad hundpennhållare av den kinesiska zodiaken

Beskrivning:

Creative Dog Penholder Design Uppskattning

Designen på denna kreativa pennhållare är mer ny och söt, och dess form är bilden av en hund.Jag tror att det kommer att bli många människors hjärta!


Produktdetalj

Om färgat glas

Underhållsinstruktioner

Produkttaggar

Creative Dog Penholder Design Uppskattning

Designen på denna kreativa pennhållare är mer ny och söt, och dess form är bilden av en hund.Jag tror att det kommer att bli många människors hjärta!

Hundpennhållare-01
Hundpennhållare-02
Hundpennhållare-03

  Har hundar sina egna idéer?Har hundar känslor för människor efter att ha bott med dem under en längre tid?Ta en titt på följande rörande berättelser.Hur känner du dig efter att ha läst dem?
1. Soldaten var på väg att lämna armén.Två polishundar som tränats av honom släpade hans bagage och lät honom aldrig gå.De tvingade bort dem och satte sig i den avgående bilen.En hund hoppade upp på taket.Soldaten kunde inte låta bli att gråta.
2. Jag tog en gång in en herrelös hund.Det är inte av ädelt blod.Det är en vanlig lokal hund.Ett år senare kunde hunden inte tas med sig på grund av arbetsförflyttning, så han hade inget annat val än att anförtro honom till enheten för att vakta huset.Sju år senare, när jag av misstag återvände till min gamla enhet, såg jag honom och började skälla på mig.Jag ropade hans namn.När jag såg hunden blev jag chockad.Plötsligt rusade han mot mig, snyftande och kämpande och slickade mitt ansikte i mina armar.
3. En 80-årig mormor kördes ut ur sitt hem av otroliga barn och fick bo på gatan.Hennes enda följeslagare var hunden hon hade uppfostrat sedan barndomen.
4. När jag gick i gymnasiet fick min familj åka buss i en timme.Den första dagen på gymnasiet följde min hund efter mig till stationen och kunde inte komma ikapp mig.Senare gick jag på bussen, jag trodde att den skulle gå tillbaka, men när jag klev av bussen vid stationen såg jag att den flämtade av trötthet och brast ut i gråt.

Hundpennhållare-04
Hundpennhållare-05
Hundpennhållare-06

 • Tidigare:
 • Nästa:

 • Kinas glaskonst har en lång historia.Det spelades in så tidigt som under Shang- och Zhou-dynastierna.Glas är en värdefull konst.Men under de senaste åren har ett stort antal lågprisprodukter "vattenglas" dykt upp på marknaden.I själva verket är detta en produkt av "imitation av glas", inte ett riktigt glas.Konsumenterna bör särskilja detta.

  Produktionsprocessen av antikt glas är ganska komplex.Det krävs dussintals processer för att slutföra processen att komma från eld och gå ut i vatten.Tillverkningen av utsökt antikt glas är ganska tidskrävande.En del av enbart produktionsprocessen tar tio till tjugo dagar och beror främst på manuell produktion.Det är väldigt svårt att greppa alla länkar, och svårigheten att greppa värmen kan sägas bero på skicklighet och tur.

  Eftersom hårdheten hos glas är relativt stark, motsvarar den styrkan hos jade.Den är dock också relativt skör och kan inte slås eller kollidera med våld.Därför bör vi, efter att ha ägt ett glasverk, vara uppmärksamma på dess underhåll.Under underhållet bör vi vara uppmärksamma på följande saker;

  1. Rör dig inte genom kollision eller friktion för att undvika ytrepor.

  2. Håll den vid normal temperatur, och temperaturskillnaden i realtid bör inte vara för stor, speciellt värm eller kyl den inte själv.

  3. Den plana ytan är slät och bör inte placeras direkt på skrivbordet.Det ska finnas packningar, oftast mjuk trasa.

  4. Vid rengöring är det lämpligt att torka av med renat vatten.Om kranvatten används ska det stå i mer än 12 timmar för att glasytans lyster och renhet ska bibehållas.Oljefläckar och främmande föremål är inte tillåtna.

  5. Undvik kontakt med svavelgas, klorgas och andra frätande ämnen under lagring för att undvika kemisk reaktion och skador på färdiga produkter.

  Relaterade produkter